torsdag, 22 februari, 2024

Distriktskonferens och bönedag 22-23 april 2023

Distriktskonferens och bönedag 22-23 april 2023

Varmt välkommen till EFS Mittsveriges distriktskonferens 22-23 april 2023 på Hagabergs folkhögskola!

Vi träffas som vanligt till årsmöte, men också för att be tillsammans och söka Gud för vårt gemensamma arbete runtom i distriktet. Du kommer i seminarier, panelsamtal och undervisning bli uppmuntrad att vandra med Jesus i din vardag och se och höra exempel på hur vi kan leva och verka tillsammans över både generations- och språkgränser. Dessutom kommer du få tid att umgås med gamla och nya vänner, bland annat under en trevlig middag på lördag kväll. Under helgen får vi naturligtvis också fira gudstjänst tillsammans.

Deltagande i distriktskonferensen kostar 600 kr/pers, oavsett om du deltar en eller två dagar. Vi hoppas förstås att du deltar båda dagarna så att du inte missar något av allt det goda som årets konferens bjuder på! Eventuellt boende ingår inte i konferensavgiften. Om du önskar bo på Hagabergs folkhögskola behöver du själv boka ditt boende genom att ringa 08-550 910 45. Uppge att du ska delta i distriktskonferensen.

För att anmäla dig klickar du på den här länken och fyller i dina uppgifter. När du anmält dig får du också information om hur du ska betala.

Att enbart delta i årsmötet är givetvis gratis, men om du ska delta som ombud behöver du ändå anmäla dig via länken.

Du som brukar fira högmässa i Hagabergs kapell, men inte deltar i distriktskonferensen, är välkommen att vara med på kyrklunchen efter högmässan. Då anmäler du dig också via länken. Kostnad för kyrklunchen är 150 kr.

Vi ses på Hagabergs folkhögskola 22-23 april!

Anmälan

Program och information

Årsmöteshandlingar

Fullmaktsblankett

Har du frågor eller behöver hjälp med att anmäla dig får du gärna kontakta vår organisationssekreterare Tea Gustavsson på tel.nr 073-856 94 30 eller via e-post: tea.gustavsson@efs.nu.