torsdag, 20 juni, 2024

Hagabergs vandrarhem

Hagabergs vandrarhem

augusti 6, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Hagabergs vandrarhem

“Det är andra saker som gör att man har kvalitet på hagaberg. Ja men det är det här mysiga sociala, tända ljus, göra blommor och arrangemang och det här vi har flygel, vi har piano, vi har park, vi har lite gamla möbler mixat med nya. Våra lokaler är helt enkelt unika och så har vi så fantastisk god mat.” – Så beskriver Kerstin det, servicechef på Hagaberg.

Ska du och ditt jobb eller förening ha en konferens? Eller vill du resa någonstans i sommar men vet inte vart? Hagaberg, som ligger i Södertälje, är stället för dig! Inte övertygad än? Kolla på filmen!

Klicka HÄR för att kika in på Hagabergs konferenslokaler och vandrarhem, eller för att boka.