torsdag, 22 februari, 2024

Redovisningskonsult/-assistent 50%, EFS riks, Stockholm

Redovisningskonsult/-assistent 50%, EFS riks, Stockholm

augusti 23, 2023 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Redovisningskonsult/-assistent 50%, EFS riks, Stockholm

Vill du vara med och bygga EFS redovisningsbyrå? Vi söker en erfaren ekonom som vill vara med och bygga vår nystartade konsultverksamhet. Byrån riktar sig speciellt mot missionsföreningar och andra föreningar med anknytning till EFS.

Vi tror att du idag är redovisningskonsult eller redovisningsassistent med några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från ideell sektor eller redovisningsbyrå. Om du är på väg att bli auktoriserad genom Srf eller FAR så är det ett stort plus, då EFS byrå är auktoriserad genom Srf. Du är driven och självgående och van att jobba under ansvar. Det är viktigt att du kan ställa dig bakom EFS vision och värdegrund.

Du kommer att ingå i ett team med en redovisningsassistent samt en redovisningskonsult till vilken du rapporterar. Innehållsmässigt är det en bred tjänst som i närtid innefattar ett stort fokus på utveckling av processer och rutiner, där samtliga medarbetare bidrar med viktig input och egna initiativ. Förutom löpande ekonomiarbete tar du fram rapporter, upprättar deklarationer och redovisningar.

Arbetet kan till stor del utföras på distans, gärna från något av våra regionkontor runt om i landet. Räkna med någon resa per månad till vårt kontor i Stockholm.

Övriga upplysningar

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar reglerad arbetstid.  Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse.

För anställningen gäller Arbetsgivaralliansens bransch- och löneavtal för Trossamfund och Ekumeniska Organisationer.

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten hör av dig till:

Therése Axell, byråansvarig, 08-400 604 80, therese.axell@efs.nu, eller

Roland Hyving, ekonomichef, 018–430 25 10, roland.hyving@efs.nu

Facklig representant för Vision-ekumeniska är:

David Odebäck, 018–430 25 08, david.odeback@fv.vision.se

Skicka gärna CV och personligt brev till: alice.harlin@efs.nu

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”.