onsdag, 1 februari, 2023

Redovisningskonsult, 100%, EFS riks

Redovisningskonsult, 100%, EFS riks

januari 24, 2023 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Redovisningskonsult, 100%, EFS riks

EFS är en självständig organisation inom Svenska kyrkan med betoning på den personliga tron på Jesus Kristus, mission, lekmannaengagemang och vardagskristendom. Vars och ens möjligheter att växa i tro och utvecklas i lärjungaskap är viktiga. Vi vill verka för en kyrka som bärs av mångas engagemang och delaktighet. EFS vision är ”Människor och samhällen förvandlade av Jesus”. 

Om tjänsten

Vill du vara med och bygga EFS redovisningsbyrå? Vi söker en erfaren redovisningskonsult som vill ta ansvar för att från grunden bygga vår nystartade konsultverksamhet. Byrån riktar sig speciellt mot missionsföreningar och andra föreningar med anknytning till EFS. 

Vi tror att du är redovisningskonsult idag med några års erfarenhet. Om du redan är eller är på väg att bli auktoriserad genom Srf eller FAR så är det ett stort plus, då vi avser att vara en auktoriserad byrå. Du är driven och självgående och kan ta ansvar för att leda en uppbyggnadsprocess. Vi söker dig som också kan ställa dig bakom EFS vision och värdegrund. 

Du blir direkt underställd ekonomichef och kommer att ha stor frihet i hur du vill utforma arbetet för dig och dina kollegor. Även arbetsplatsen är flexibel – vi har huvudkontor i Uppsala men har också plats på flera av våra regionkontor runt om i landet. Ekonomiavdelningen på EFS kansli i Uppsala består av fem personer och om du väljer att arbeta från annan ort ger det dig en möjlighet att fortfarande vara nära rörelsen och ändå få vara del av ett arbetslag på hemmaplan. 

Sök nu så hinner du bli upplärd av avgående befattningshavare! 

Övriga upplysningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid: reglerad eller förtroendearbetstid. Tillträde sker snarast eller efter överenskommelse. För anställningen gäller Arbetsgivaralliansens bransch- och löneavtal för Trossamfund och Ekumeniska Organisationer

Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten hör av dig till:

Roland Hyving, ekonomichef, 018–430 25 10, roland.hyving@efs.nu

Facklig representant för Vision-ekumeniska är:

Malin Söderstjerna-Ersson 070 – 34 33 777, malin.soderstjernaersson@fv.vision.se

Skicka gärna CV och personligt brev till: alice.harlin@efs.nu

Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan! %d bloggare gillar detta: