lördag, 2 juli, 2022

Bäckbykyrkan, Västerås söker Samarbetskyrkopräst, 100%.

Bäckbykyrkan, Västerås söker Samarbetskyrkopräst, 100%.

februari 21, 2022 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Bäckbykyrkan, Västerås söker Samarbetskyrkopräst, 100%.

Svenska kyrkan Västerås har över 200 tillsvidareanställda. Därtill kommer säsongs- och timanställda. Svenska kyrkan är en folkkyrka. Det innebär att man har en demokratisk organisation som är öppen för alla, utan krav på att man måste redogöra för sin tro. Svenska kyrkan Västerås har fler än 80 000 medlemmar. Här arbetar omkring 230 schyssta medarbetare, som alla är en del av en resursstark modern organisation med goda villkor, goda utvecklingsmöjligheter och bra förmåner. Välkommen till en schysst arbetsplats!

Bäckbykyrkan söker dig som är trygg i din roll som präst men också trygg i dig själv och trivs i en ledande roll. Du är pålitlig, besitter en god förmåga att organisera, driva, kommunicera, samverka och delegera. Din självkännedom är god och din förmåga att vara både prestigelös och flexibel är stor. Du motiveras av mötet med människor och innehar en genuin vilja att lära känna människor och utveckla deras förmågor och engagemang.

Bäckbykykran söker en teologiskt reflekterad och inspirerande förkunnare och ledare av gudstjänst och gudstjänstutveckling. Du är bekväm med EFS teologiska grundsyn (se EFS riktlinjer) inom Svenska kyrkans bredd, är bibelfokuserad och har Jesus i centrum. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta eller verka i en samarbetskyrka, har dokumenterade ledaregenskaper och erfarenhet från arbete med ideella. Du är prästvigd enligt Svenska kyrkans ordning.Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % där både dag-, kväll- och helgtjänstgöring förekommer. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

För mer info klicka på länken, https://www.efs.nu/samarbetskyrkoprast-100-vasteras/%d bloggare gillar detta: