tisdag, 27 september, 2022

Tisdagens Livskraftläger!

Tisdagens Livskraftläger!

december 29, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Tisdagens Livskraftläger!

Välkommen till den första heldagen på årets livskrafts läger i Mittsverige!! Idag står tre möten på schemat och först ut är Heiner Helms bibelstudium om att vara KALLAD!

Efter mötet finns det ett videosamtal att joina där vi kommer snacka om de frågor som Heiner ställde i slutet av bibelstudiet. Om du sitter och lyssnar tillsammans med någon och lyssnar kan ni snacka ihop er eller joina tillsammans! Samtalet börjar 13:30 och vill du vara med anmäler du dig till det genom att skriva ett mail med texten “Anmälan videosamtal 29/12” till simon.strom@efs.nu och så kommer du få en länk skickad till dig!

Senare idag kommer vi att få lyssna till:
15:00 Seminarium av Simon Stenquist – Sändningen i fem steg
Simon är från organisationen REACH, som finns för inspiration, hjälp, träning & utrustning av unga/församlingar för att nå ut med evangeliet i ord, handling och kraft genom vardagslivstil, lokala initiativ och ungdomsgruppen. Läs mer om dem HÄR!
19:00 Kvällsmöte av David Larsson – Kallad till kreativitet
För att komma till mötena klickar du HÄR!

Vill du lyssna på lite lovsång under lägret? Lyssna och sjung med i Livskraft Mittsveriges lovsångslista! Den hittar du här: https://open.spotify.com/playlist/6Er%d bloggare gillar detta: