fredag, 9 juni, 2023

Onsdagens Livskraft!

Onsdagens Livskraft!

december 30, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Onsdagens Livskraft!

Välkommen till en ny dag på Livskraft 20/21! Det har blivit lite ändring i schemat, så först ut idag är Tomas Nygren som kommer snacka om goda gärningar och vad det innebär som kristen! Haka på det här kl. 13:00!

Goda gärningar – Vad betyder det som kristen? Är lägrets sista bibelstudium och hålls av Tomas Nygren, lärare på Johannelunds teologiska högskola. Häng på!

Efter mötet finns det ett videosamtal att joina där vi kommer snacka om de frågor som Tomas väckte under av bibelstudiet! Om du sitter och lyssnar tillsammans med någon och lyssnar kan ni snacka ihop er eller joina tillsammans! Samtalet börjar 13:30​ och vill du vara med anmäler du dig till det genom att skriva ett mail med texten “Anmälan videosamtal 30/12” till simon.strom@efs.nu och så kommer du få en länk skickad till dig!

Senare idag kommer vi att få lyssna till:
15:00 Seminarium – Sofia Svensson, Kallad och sänd till mission
Dagens seminarium kommer från saltplus.nu och handlar om att vara kallad och sänd till mission! Den videon hittar du HÄR!
19:00 Kvällsmöte – Marie-Louise Nilsson, Sänd 
För att komma till kvällsmötet klickar du HÄR!

Vill du lyssna på lite lovsång under lägret? Lyssna och sjung med i Livskraft Mittsveriges lovsångslista! Den hittar du här: https://open.spotify.com/playlist/6EreAZBXrYISdNnJztvfzS?si=ZlXFRR8PQQuMvONf1Ostbg%d bloggare gillar detta: