tisdag, 27 september, 2022

LIVSKRAFT ONLINE 20/21!

LIVSKRAFT ONLINE 20/21!

december 2, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för LIVSKRAFT ONLINE 20/21!

Även i år blir det ett nyårsläger den 29-31 December för alla ungdomar! Men, som vi ju alla vet är det ett lite annorlunda år och därför blir det ett lite annorlunda nyårsläger! Vi har laddat upp med grymma talare som kommer att hålla i riktigt bra seminarier och bibelstudium, kanske nån lek här och där och massa smått o gott! Allt detta kommer att ske online via vår youtubekanal, som ni hittar HÄR!

Vi vill också peppa er till att samlas några vänner hemma eller i kyrkan och titta ihop; för att få en riktig nyårsgemenskap! Tänk på att hålla den maxgräns som råder vid nyår, ha avstånd och allmän försiktighet! Är du sjuk ska du självklart stanna hemma.

Mer info om schemat för dagarna kommer!%d bloggare gillar detta: