tisdag, 27 september, 2022

DET GLADA BUDSKAPET – 6 December

DET GLADA BUDSKAPET – 6 December

december 6, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för DET GLADA BUDSKAPET – 6 December

På söndagarna i denna julkalender kommer vi att få läsa om Jesus födelse, hela anledningen till att vi firar jul ju! Lukasevangeliet 1:28-33 “28 Ängeln kom in till henne (Maria) och sade: “Gläd dig, du som fått nåd! Herren är med dig.” 29 Men hon blev förskräckt av hans ord och undrade vad denna hälsning kunde betyda. 30 Då sade ängeln till henne: “Var inte rädd, Maria! Du har funnit nåd hos Gud. 31 Du ska bli havande och föda en son, och du ska ge honom namnet Jesus. 32 Han ska bli stor och kallas den Högstes Son, och Herren Gud ska ge honom hans fader Davids tron. 33 Han ska vara kung över Jakobs hus för evigt, och hans rike ska aldrig ta slut.”

Vi ses imorgon igen!%d bloggare gillar detta: