tisdag, 27 september, 2022

DET GLADA BUDSKAPET – 1 December

DET GLADA BUDSKAPET – 1 December

december 1, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för DET GLADA BUDSKAPET – 1 December

Idag är det den första december och vi börjar vår julkalender. Varje dag kommer det finnas en ny lucka med en påminnelse om det glada budskapet att öppna och få ta del av. Julen är en tid av mörker för vissa och en tid av ljus för andra. Oavsett hur omständigheterna ser ut runt omkring så är budskapet som kommer med Jesus födelse ett glatt budskap. Ett budskap som lyser hopp in i varje människas liv, som berättar om att det finns något större än denna lilla plats vi är på just nu och något som vi kan se till när det känns mörkt runt omkring. Allt du behöver göra är att ta emot! 

Vi ses imorgon igen!%d bloggare gillar detta: