onsdag, 30 november, 2022

Torsdagens sommarkonferens

Torsdagens sommarkonferens

juli 9, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Torsdagens sommarkonferens

Idag är det andra dagen av sommarkonferensen! Precis som igår har vi massa härligt att ta del av. Här nedanför ser du alla predikningar, seminarier och videos för dagen:

VUXENSPÅRET

Under veckan kommer vi att få lyssna till fyra seminarium på temat ”Att leva som kristen i en pluralistisk tid – vi följer hur Paulus hjälper Guds församling i Korinth att hantera sin tids utmaningar” som leds av Lars Olov Eriksson, ordförande för EFS styrelse och Mia Ström, distriktsföreståndare för EFS Mittsverige. Lars Olov fortsätter på spåret och pratar idag utifrån 1 Kor 3:1-4:21, om Paulus, församlingen och tjänandet. Klicka HÄR för att lyssna till det.

Och vad vore väl en sommarkonferens utan en gudstjänst? På efsplay.nu finns massor av gudstjänster inspelade från hela Sverige. Klicka HÄR för ta del av det.

UNGDOMSSPÅRET

Olof Schelin, koordinator för Salt Mittsverige, kommer att leda oss i predikan denna vecka och börjar med att snacka om temat för veckan som är ”Följ mig!” Som Jesus säger i Johannesevangeliet 1:43 B. Gå in och kika på det HÄR

I dags seminarium forsätter Olof Schelin berätta om människor i gamla testamentet som pekar på Jesus. Han pratar om Guds löfte till Abraham och hans son Isak. Häng med! För att kolla på det så klickar du HÄR

BARNSPÅRET 

Sälmer är tillbaka, men han verkar ha en ganska seg morgon.. Vad beror det på tro? Gå in och försök att väcka honom HÄR

För dig som är ett lite äldre barn, nånstans 10 – 12 år sådär så finns en video för just dig! Ibland är det svårt att vara barn, det finns så många frågor. ”Hur ska jag skaffa kompisar? Finns du på riktigt Gud” och massa annat. I veckan kommer vi att få tänka lite på de här frågorna och så kommer vi få hjälp att besvara dem. Dagens video pratar om hur svårt det kan vara att berätta för sina vänner att man är kristen och om hur man kan säga det, klicka HÄR för att få höra mer om det. 

Vi ses!%d bloggare gillar detta: