onsdag, 30 november, 2022

Sommarkonferensen är här!

Sommarkonferensen är här!

juli 8, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Sommarkonferensen är här!

Sommarkonferensen är äntligen här! Idag börjar det och vilken dag vi har framför oss! Här nedanför ser du alla predikningar, seminarier och videos för dagen:

VUXENSPÅRET

Under veckan kommer vi att få lyssna till fyra seminarier på temat ”Att leva som kristen i en pluralistisk tid – vi följer hur Paulus hjälper Guds församling i Korinth att hantera sin tids utmaningar” som leds av Lars Olov Eriksson, ordförande för EFS styrelse och Mia Ström, distriktsföreståndare för EFS Mittsverige. Först ut är Lars Olov som pratar utifrån 1 Kor 1-2, Om församlingen och korsets kraft. Klicka HÄR för att lyssna till det.

Vi kommer även att få lyssna till Maria Smeds, präst och utvecklingskoordinator i EFS Mittsverige, prata på ämnet ”Lyssnande bön”. Klicka HÄR för att komma till det.

Och vad vore väl en sommarkonferens utan en gudstjänst? På efsplay.nu finns massor av gudstjänster inspelade från hela Sverige. Idag kan du tex. lyssna på en gudstjänst inspelad i Sävja, Uppsala, där Kerstin Oderhem, EFS missionsföreståndare, predikar om förlåtelse. Klicka HÄR för det.

UNGDOMSSPÅRET

Olof Schelin, koordinator för Salt Mittsverige, kommer att leda oss i predikan denna vecka och börjar med att snacka om temat för veckan som är ”Följ mig!” Som Jesus säger i Johannesevangeliet 1:43 B. Gå in och kika på det HÄR

Vi får också lyssna till Mia Ström som kommer att prata om Jona och om det finns några paralleller mellan Jesus och Jona. För att kolla på det så klickar du HÄR

BARNSPÅRET 

För alla barn finns det ett bekant ansikte som är tillbaka och hälsar på och som välkomnar oss alla tillbaka till ännu en sommarkonferens! Gå in och säg hej HÄR

För dig som är ett lite äldre barn, nånstans 10 – 12 år sådär så finns en video för just dig! Ibland är det svårt att vara barn, det finns så många frågor. ”Hur ska jag skaffa kompisar? Finns du på riktigt Gud” och massa annat. I veckan kommer vi att få tänka lite på de här frågorna och så kommer vi få hjälp att besvara dem. Dagens video pratar om hur det känns att vara ensam ibland och om vad man kan göra när man känner så, klicka HÄR för att få höra mer om det. 

Vi ses!%d bloggare gillar detta: