tisdag, 27 september, 2022

Sista dagen för årets sommarkonferens

Sista dagen för årets sommarkonferens

juli 11, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Sista dagen för årets sommarkonferens

Idag är det den sista dagen för årets sommarkonferens. Hoppas att du har haft en fin och berikande tid. Vi är så tacksamma för att du har varit med och för att vi har kunnat samlas, även om vi inte är på samma plats. Guds rika välsignelse.

Och du, har du inte hunnit tittat på alla videos, eller är nyfiken på vad någon av de andra spåren har fått för undervisning? Då kan du i efterhand gå in på youtube.com och söka på “efs och salt mittsverige” och klicka dig vidare till vår kanal. Där kommer allt material att finnas kvar så att du kan titta på det när du vill! Eller varför inte tipsa en vän?

VUXENSPÅRET

Mia Ström, distriktsföreståndare för EFS Mittsverige, håller idag det sista seminariet i vuxenspåret på temat; ”Att leva som kristen i en pluralistisk tid – vi följer hur Paulus hjälper Guds församling i Korinth att hantera sin tids utmaningar”. Idag pratar hon utifrån 1 Kor 15:1-58 om uppståndelsetro, då och nu. Klicka HÄR för att lyssna till det.

Och vad vore väl en sommarkonferens utan en gudstjänst? På efsplay.nu finns massor av gudstjänster inspelade från hela Sverige. Klicka HÄR för ta del av det.

UNGDOMSSPÅRET

Olof Schelin, koordinator för Salt Mittsverige, avslutar denna veckans predikoserie Följ mig! med att snacka utifrån Johannesevangeliet 6:66-68 – “Herre till vem skulle vi gå? Du har det eviga livets ord.”. Häng med på det HÄR

Seminarier på ungdomsspåret har i år varit på temat “personer i gamla testamentet som pekar på Jesus” och idag är det kung Davids tur! Olof Schelin, koordinator för Salt Mittsverige, leder oss i detta sista seminarium. Haka på HÄR

BARNSPÅRET 

Sälmer är djupt besviken över något, havsdjups besviken. Men vad kan det vara? Låt oss ta reda på det genom att klicka HÄR

Idag tittar vi barn i sådär 10-12 års åldern på den fjärde videon i serien “Käre Gud, jag har ett problem”. Dagens videon pratar om hur det är att ha dåligt självförtroende och att tycka att man själv är ful. Nästan alla har haft de här tankarna någon gång i livet, men hur blir vi av med dem? Klicka HÄR för att få höra mer om det. Och du, det finns två videor till i serien, vill du, så kan du titta på dem också!

Det var allt för detta året, men vi ses ju igen nästa år!%d bloggare gillar detta: