onsdag, 30 november, 2022

Imorgon kickar vi igång sommarkonferensen 2020!

Imorgon kickar vi igång sommarkonferensen 2020!

juli 7, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Imorgon kickar vi igång sommarkonferensen 2020!

Imorgon startar EFS Mittsveriges sommarkonferens och vi är så taggade! Antingen kan du titta själv, eller bjuda in en vän att titta tillsammans med! Och om solen lyser där du bor, varför inte sitta ute? Oavsett med vem eller var ifrån du tittar ifrån så är du så välkommen!

Under veckans gång kommer seminarier och predikningar i form av filmer komma upp på youtubekanalen på den dag som den hör till. Det kommer alltså komma dag för dag allt eftersom veckan går, precis som på en vanlig konferens. Men självklart kommer materialet att finnas kvar ifall du vill se det igen eller tipsa en vän. 

Så, varje dag ons – lör från kl. 9 kan du gå in här på hemsidan och så länkar vi dig vidare! Som vanligt på vår sommarkonferens har vi tre spår, vuxenspåret, ungdomsspåret och barnspåret. 

Kom ihåg att om ni önskar att få videos mailat till er för barngrupperna 3-5 år och 6-9 år, maila då Simon Ström, på simon.strom@efs.nu så kommer det att skickas ut materialet dag för dag under konferensens gång. 

Vi ses!%d bloggare gillar detta: