onsdag, 1 februari, 2023

Fredagens undervisning på sommarkonferensen

Fredagens undervisning på sommarkonferensen

juli 10, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Fredagens undervisning på sommarkonferensen

Ännu en dag av sommarkonferens och undervisning är här! Hoppas att du ska hitta något som talar till dig. Frid!

VUXENSPÅRET

Mia Ström, distriktsföreståndare för EFS Mittsverige, tar idag vid och fortsätter på temat för årets seminarium; ”Att leva som kristen i en pluralistisk tid – vi följer hur Paulus hjälper Guds församling i Korinth att hantera sin tids utmaningar”. Idag pratar hon utifrån 1 Kor12:1-14:40 om Andens gåvor och verk. Klicka HÄR för att lyssna till det.

Veronica Widell, präst och Adjunktlärare i själavård och pastorala kurser vid Johannelunds teologiska högskola, vägleder oss i en bibelmeditation. Videon till den finns HÄR. Vill du hellre ha vägledningen i skrift, finns det HÄR

Och vad vore väl en sommarkonferens utan en gudstjänst? På efsplay.nu finns massor av gudstjänster inspelade från hela Sverige. Klicka HÄR för ta del av det.

UNGDOMSSPÅRET

Olof Schelin, koordinator för Salt Mittsverige, tar med oss i den tredje predikan på temat “Följ mig!” och pratar idag utifrån bibeltexten “om ni förblir i mitt ord, är ni verkligen mina lärjungar” (joh 8:31). För att lyssna på det, klicka HÄR

Denis Bisaso, scout- och ungdomsledare i Lötenkyrkan i Uppsala, tar över stafettpinnen och fortsätter på spåret “människor i gamla testamentet som pekar på Jesus” och kommer snacka om Josef. Haka på HÄR

BARNSPÅRET 

Dagen till ära har Sälmer skaffat glasögon, men är det verkligen för att han ser dåligt som han har dem? Eller har han någon annan tanke med dem? Gå in och ta reda på det HÄR

För dig som är ett lite äldre barn, nånstans 10 – 12 år sådär så finns en video för just dig! Ibland är det svårt att vara barn, det finns så många frågor. ”Hur ska jag skaffa kompisar? Finns du på riktigt Gud” och massa annat. I veckan kommer vi att få tänka lite på de här frågorna och så kommer vi få hjälp att besvara dem. Idag pratar vi om just den frågan, finns Gud på riktigt? Klicka HÄR för att få höra mer om det. 

Vi ses!%d bloggare gillar detta: