fredag, 9 juni, 2023

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring

juni 29, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Pilgrimsvandring

Sommaren är i full blom och det betyder många olika saker. Som vi alla vet är denna sommar annorlunda på grund av den rådande situationen. Vi behöver tänka om och vi behöver tänka nytt, men Gud är densamme.

I månadens andakt fick vi läsa om hur pilgrimsstaven är en symbol för frihet och ett skydd mot det onda. Ett sätt som vi kan samlas på i Guds närvaro, då vi inte samlas på samma sätt som vi gjort tidigare, är att göra en pilgrimsvandring. Att göra en sådan vandring är självklart inte något nytt, men det kanske är en ny grej för dig. Här finns en resurs för er som vill gå på en pilgrimsvandring i keltiskt fotspår. Vi vill uppmuntra dig som har gjort 100 vandringar och dig som ska göra din första, att ladda ner och ta del av denna guide! Det finns ett deltagarblad och en introduktion till dig som vill vara vandringsledare. Var 25e minut är det en paus med bland annat psalmsång, bibelläsning och stund för möte med Gud. Frid och god vandring!

Deltagarblad – Pilgrimsvandring i keltiska kyrkans fotspårLadda ner
Introduktion till vandringsledare – Pilgrimsvandring i keltiska kyrkans fotspårLadda ner



%d bloggare gillar detta: