måndag, 19 november, 2018

Salt – barn och unga » Salt Scout

Salt Scout

Salt-Scout
Ingen copyrightIngen copyright

”Vi är Salts scoutarbete, vi är unga och gamla med olika erfarenheter. Vi finns i hela landet och ingår i en världsvid gemenskap. Vi är nyfikna och vårt arbete genomsyras av kristen tro och kristna värderingar. I vår gemenskap är alla viktiga och vi arbetar tillsammans utifrån den lilla gruppens möjligheter. Vi vill visa på Guds kärlek genom Jesus Kristus. Vi vill stärka barnen i deras vardag och hjälpa dem till att på ett schysst sätt ta ansvar för hela Guds skapelse.”

Redo för roliga äventyr? Sugen på att träffa nya kompisar? Vill du lära dig mer om naturen? Då har du kommit rätt, välkommen till Salt Scout!

Läs mer om Salt Scout och hur du blir medlem på Salts hemsida.

 

Scout i Salt Mittsverige

I Salt Mittsverige anordnas scoutläger vart tredje år, året innan Salt Scouts riksläger Patrullriks. Nästa gång det blir ett sådant distriktsläger är 2016.

Mittsverige har en scoutkonsulent anställd för att finnas till hjälp för alla lokala kårer. Aktuella kontaktuppgifter hittar du på sidan Kontakt.

 

Scoutläger

DIstriktsscoutläger3

 

 

Här finns infobrev och anmälningsblanketter till lägret:

Information kring anmälan.

Personlig anmälan.

Familjeanmälan.

Kårens anmälan.

 


 

PATRULLRIKS14 vi ses i Mossebo
Ingen copyrightIngen copyright

Salt Scouts riksläger Patrullriks anordnades sommaren 2014 i Gärdsmark utanför Skellefteå. Mittsverige var förstås på plats med en egen socken. Läs mer om lägret på Patrullriks hemsida.


%d bloggare gillar detta: