måndag, 8 mars, 2021

Föreningar, gårdar och folkhögskola » Åkerögården – verksamheten nu avslutad

Åkerögården – verksamheten nu avslutad

Åkerögården

I september 2019 tog EFS Mittsveriges styrelse beslutet att Åkerögårdens verksamhet skall avslutas och att gården skall läggas ut till försäljning. Den 18 januari 2020 hölls en Avslutnings- och tacksägelsedag på gården för att markera avslutet och för att ge tillfälle till att uttrycka tacksamhet för allt gott som gården på olika sätt fått betyda för många människor. Detta tillfälle blev den sista samlingen på gården i EFS Mittsveriges regi.

Inga nya bokningar tas längre emot på Åkerögården. För frågor om gården hänvisas till EFS Mittsverige på tel 08-441 85 20 eller 0176-41062.

Gården ligger nu ute till försäljning och mer information finns på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtäjes hemsida. Klicka här så kommer du direkt till säljinformationen om Åkerögården.

På Åkerögården finns också ett antal tomter färdigställda för att bygga fritidshus eller hus för permanent boende. Tomterna är byggklara och även denna försäljning ansvarar Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje för. Mer information om tomtförsäljningen hittar du här.


%d bloggare gillar detta: