lördag, 27 november, 2021

Livskraft 21/22

Livskraft 21/22

november 4, 2021 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Livskraft 21/22

Välkomna på årets Livskraft MITT
Vi är så taggade på att kunna ses på plats i Lötenkyrkan igen och vill samla så många i åldern 14-20 som möjligt för att fira in det nya året! Läger kommer vara fyllt av gemenskap, lovsång, god undervisning, aktiviteter, lek och riktig god stämning

Vi börjar på tisdag 28 dec kl. 17.00 och avslutar lägret på lördag 1 jan och årets tema är ROTAD. Vad betyder det att vara rotad, att slå ner rötter, att veta var ens identitet kommer ifrån? Det ska vi utforska tillsammans och lyssna bl.a. på Kerstin Oderhem, Sara Edström, Gustav Hafström m.fl.. Varje dag finns det olika seminarier att välja ifrån och bibelstudier på grundläggande och fördjupande nivå. 

Anmäl dig här!
Där hittar du också ett detaljerat schema över dagarna! 

Läs mer om lägret på Livskraft MITTs hemsida HÄR!

Vi ser fram emot att ses på Livskraft MITT! 
/Planeringsgruppen%d bloggare gillar detta: