onsdag, 22 september, 2021

EFS & Salt i Mittsverige söker Salt-koordinator med teologiskt ansvar

EFS & Salt i Mittsverige söker Salt-koordinator med teologiskt ansvar

juli 5, 2021 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för EFS & Salt i Mittsverige söker Salt-koordinator med teologiskt ansvar

Brinner du för att nå barn och unga med evangeliet? Vill du vara med och rusta unga ledare för tjänst i Guds rike? Längtar du efter att få se barn och unga växa allt närmare Jesus?

Som Salt-koordinator med teologiskt ansvar i EFS Mittsverige arbetar du tillsammans med distriktsföreståndaren och Salt-koordinator med administrativt ansvar. I din tjänst ingår att planera och genomföra ledarutbildningar, läger och samlingar. Även konfirmandläger kan ingå i tjänsten. I verksamheten är den teologiska profilen ditt huvudfokus.

Vi söker dig som har viss teologisk utbildning, gärna med erfarenhet av arbete med barn och unga och som har en förmåga att inspirera och träna ledare.

EFS Mittsverige arbetar utifrån EFS vision och fokusområden:
Människor och samhällen förvandlade av Jesus

• Växa i lärjungaskap
• Leva i mission
• Forma kristna gemenskaper

EFS Mittsverige har ca 45 föreningar och grupper samt ett 20-tal Saltföreningar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst 40-60 %, med placering i Stockholm.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Simon Ström (Salt-koordinator med administrativt ansvar), 073-856 94 26, simon.strom@efs.nu eller Anders Englund (ordförande), 072-150 75 99, anders.englund.taby@gmail.com

Ansökan skall vara inne senast den 15 augusti men skicka in din ansökan med personligt brev och CV redan idag till anders.englund.taby@gmail.com då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag

För anställningen gäller avtalet mellan Arbetsgivaralliansen och Vision Ekumeniska. Facklig representant: Stefan Nordström, 072-050 43 32, stefan.nordstrom@fv.vision.se, Vision Ekumeniska.%d bloggare gillar detta: