lördag, 2 juli, 2022

Barn och tonår – Sommarkonferensen

Barn och tonår – Sommarkonferensen

juni 29, 2020 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Barn och tonår – Sommarkonferensen

Nästa vecka smäller det! Då sätter sommarkonferensen igång och vi är så taggade!

Precis som sommarkonferenserna brukar gå till kommer vi även i år att ha tre olika spår, ett för vuxna, ett för tonåringar och ett för barn. På barn och tonår kommer vi att ha 4 pass per åldersgrupp och åldersgrupperna är följande: 3-5 år, 6-9 år, 10-12 år och tonår. Materialet för barnen i åldrarna 3-5år och 6-9 år kommer att mailas ut istället för att läggas ut på våra sociala medier och detta är på grund av rättigheter. Material för barnen 10-12år kommer vi att länka till material på Salt+. Om ni önskar att få material mailat till er för barngrupperna 3-5 år och 6-9 år, maila då Simon Ström, på simon.strom@efs.nu så kommer det att skickas ut materialet dag för dag under konferensens gång.

Är du tonår så kommer alla filmer finnas på vår youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCRo1-7X-eShMI3Hz_mhfAIA
Vi vill också slå ett slag för livelägret som kommer att vara i Lötenkyrkan i Uppsala, än finns det lediga platser!! Det anmäler du din till här: https://new.memlin.com/view/5ee71a26042c5a

Om ni har övriga frågor eller funderingar hör gärna av er till Simon!%d bloggare gillar detta: