söndag, 16 juni, 2019

Åkerökonfa 2019 – INSTÄLLT

Åkerökonfa 2019 – INSTÄLLT

december 11, 2018 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Åkerökonfa 2019 – INSTÄLLT

15 juli–4 augusti 2019

Vem är Gud?
Vem är jag?
Vad är meningen med livet och varför finns vi ens till?
Varför finns det ondska?
Krockar bibeln och vetenskap?

Varmt välkommen till 2019 års konfirmationsläger. Nytt för året är att vi kommer att ha två valbara spår: Soul Children och KRIK. Dessa två spår kommer att ha både gemensamma och separata aktiviteter samt gemensam undervisning.

Soul Children är ett körkoncept med rötter i USA och Norge som idag har 45 körer i Sverige. På Soul Children-spåret kommer vi sjunga pop, soul och clubinspirerade sånger med mycket uttryck och dans. Framförallt kommer vi att ha kul men du som vill utmana dig att utvecklas i sång, dans och solosång får möjlighet till det.
Ansvarig för spåret är Maria Smeds som jobbar med Soul Children Sverige nationellt.

KRIK kommer ursprungligen från Norge och jobbar för att skapa idrottsglädje, trosglädje och livsglädje. På KRIK-spåret kommer vi prova olika fysiska aktiviteter och såklart vara mycket ute i den vackra naturen. Ingen förkunskap behövs, utan vi kommer att fokusera på att ha väldigt roligt ihop.

Konfirmandtiden vill ge dig tillfälle att fundera över dessa och andra frågor. Det är också ett tillfälle att träffa nya kompisar i din egen ålder och ett gäng härliga ledare.

Konfirmationsundervisningen vill också ge en grundläggande kunskap om några av de svar och tankar som kyrkan och den kristna tron ger på dessa frågor.

Varför läger?

På Åkerögården samlar vi läsningen till en intensivkurs på tre veckor, där du själv gör en del förberedande moment på hemmaplan under året. Vi har även två stycken förberedande träffar under våren. Konfaläsning i lägerform på Åkerögården är också nya kompisar, sång, musik, sol, bad, fritidsaktiviteter och mycket annat som inte kan beskrivas med ord. Gemenskapen är något av ett tema för hela lägret – en grupp där alla är viktiga, får vara med och trivas.

Dagarna på konfaläger ger tillfälle att lära känna sig själv och förhoppningsvis också Gud lite mera och att tänka vidare runt både stort och smått i livet.

Datum:

Introdygn: 2–3 mars, Stockholm
Förträff: 10–12 maj, Åkerögården
Läger 15 juli–8 augusti, Åkerögården

Kostnad: 3 900:- Priset inkluderar kost och logi för samtliga träffar. Det faktiska priset för lägret är 15 400:-, men konfirmandens hemförsamling bidrar enligt Svenska kyrkans regler med 6 500.-. EFS Mittsverige bidrar även med en del. Dessa två bidrag är avdragna från det pris du betalar till Åkerögården.

Anmälan: Du anmäler dig genom att fylla i formuläret (se länk nedan) samt betalar in anmälningsavgiften på 1 800:- till EFS Mittsveriges bankgiro 4733150. Märk betalningen med konfirmandens namn samt ”Konfirmation 2019”. Sista anmälningsdag är 22 januari 2019.

Frågor? Vid frågor, info@efsmittsverige.org eller 073856 94 44.

Välkommen till konfirmationsläger på Åkerögården sommaren 2019!

Anmäl dig här%d bloggare gillar detta: