söndag, 16 december, 2018

Timanställd personal, Åkerögården

Timanställd personal, Åkerögården

september 17, 2018 Publicerad av Kommentarer inaktiverade för Timanställd personal, Åkerögården

Åkerögården är en kurs- och konferensgård belägen på Åkerö, Rådmansö. Här tar vi emot privatgäster, grupper och har retreat- och lägerverksamhet. Åkerögården ägs och drivs av EFS Mittsverige som är en missionsrörelse inom Svenska Kyrkan. Gården har en kristen profil och inriktning.

Vi behöver utöka vårt team för att kunna ta hand om alla våra kommande gäster på bästa sätt. Det handlar främst om extrapersonal i kök, bufféservering och städ men även någon som kan ta ett övergripande ansvar för matlagning i restaurangköket.

Timanställning efter överenskommelse. Arbetstiderna varierar.

För mer information, kontakta
Marianne Eriksson, Administrativ chef, EFS Mittsverige
08-441 85 20, 073-856 94 23

Ansökan mailas till info@akerogarden.com.%d bloggare gillar detta: